Wild Unlimited: Makala, mps Pilot, Jos De Haas & Savage Repeat at Studio/K, Amsterdam

WILD UNLIMITED: MAKALA, mps PILOT, JOS DE HAAS, SAVAGE REPEAT

2012 – 03 -10 | 22.00 – 04.00 | Entree 10,- | STUDIO/K | Timorplein 62 | Amsterdam

Hallo allemaal, Wild Unlimited is verhuist en breekt uit in STUDIO/K!

Dit is een door studenten gerunde hippe toko in Amsterdam Oost. Daar is het goed eten, drinken, film kijken en uit je plaat gaan.

En!

_Naast Wild Unlimited resident mps PILOT hebben we niemand anders dan de Spaanse DJ en producer Makala weten te strikken voor deze nieuwe editie. Makala is niet alleen een erg toffe gast en een vette DJ maar ook grootmeester van de electronische rumba in Spanje. Hij heeft meerdere eigen releases uitgebracht op het hippe Lovemonk label, waar Gecko Turmer ook kind aan huis is. Daarnaast verschenen zijn remixen van andere artiesten op vele compilaties van bekende labels als Rip Curl (Japan), Lola’s World, Freshly Squeezed, UrbanWorld en Wagram.

_Als gast percussionist hebben we deze keer Jos de haas geboekt. hij is een van de percussie boegbeelden van The New Cool Collective. Op jonge leeftijd speelde hij al met zijn pa en als jonge hond toog hij 20 jaar geleden met zijn eigen percussieband op tournee in Guinee. Jos speelt onverstoorbaar strak conga’s. timbales en nog meer exotisch spul.

_Over mps PILOT kunnen we slechts vermelden dat hij de vloer op zn kop zet met een uitgelezen selectie van wereldwijde tracks die je hoofd doet tollen en je niet zullen loslaten, de lange diepe nacht in….How wild can you get….

Wild Unlimited brengt je de wereldwijde soundtrack van deze eeuw. Met tracks van Magic System tot Calle 13, van Shantel tot Henrik Schwarz, van Björk tot Omar Soleilman, van Jungle By Night tot Basement Jaxx. Dit alles wordt gemengd met de nieuwste nummers uit hippe clubs in verre warme landen, zoals Brazilie, Ivoorkust, Jordanië en India. Garlic Grooves, Spicey Sounds & Boosting Beats.

Wild Unlimited wordt gehost door DJ mps PILOT, bekend van zijn optredens tijdens festivals als Mysteryland, Lowlands, Mundial en Sziget. Maar ook in clubs als De Sugar Factory, Melkweg en Paradiso en in steden als Istanbul, Barcelona, London, Parijs en Amman. Daarnaast is hij bekend van zijn -uit je plaat- sets in de Tolhuistuin en last but not least zijn streaming pagina bij het digitaal wereldwijd opstormende 22Tracks.

Line UP:

_Resident DJ: mps PILOT (22Tracks)

_Guest DJ; Makala (Lovemonk, Spain)

_Guest percussionist Jos De Haas (New Cool Collective)

_Visuals: Savage Repeat

 

+ Info:
http://www.wildunlimited.nl/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s